Actualitate

O actiune caritabila a liberal-democratilor

In cadrul campaniei de sustinere a familiilor defavorizate si a copiilor cu deficiente locomotorii, Partidul Liberal Democrat (PLDM) a daruit azi dulciuri, haine si produse alimentare pentru 50 de familii social vulnerabile din Chisinau. In jumatate dintre acestea cresc copii cu dizabilitati.

Familiile invitate la sediul PLDM au fost intampinate de o ceata de colindatori care le-au dorit ani multi si pace in suflete. A urmat apoi inmanarea darurilor de sarbatoare, fiecare parinte si copil beneficiind de un colet in care erau dulciuri, produse alimentare, haine, dar si jucarii pentru cei mici. „Aceste ajutoare au fost adunate prin contributia membrilor PLDM. Impreuna cu ONG-urile de profil, am identificat familiile respective, le-am telefonat si le-am intrebat de ce au nevoie”, ne-a spus parlamentara Liliana Palihovici.

PLDM a organizat actiuni de binefacere in majoritatea raioanelor republicii. Astfel, au primit daruri de Craciun micutii de la Casa de copii din Cahul, familiile nevoiase din Briceni, Soldanesti, Glodeni, Basarabeasca, Edinet, Straseni, Ungheni si municipiul Balti. Actiunile de caritate au fost desfasurate cu suportul organizatiilor teritoriale de femei ale PLDM. „Un moment emotionant si de satisfactie sufleteasca a fost pentru noi oferirea a 15 mii de lei pentru Viorica Bodean din Straseni, care sufera de paralizie si necesita o interventie chirurgicala”, a mentionat Liliana Palihovici.

Tot astazi au primit daruri din partea PLDM si copiii internati in sectia de dializa de la Centrul de ocrotire a mamei si copilului din Chisinau. Campania de caritate a PLDM va continua pana in luna februarie 2010. De la inceputul ei, circa 1700 de copii din toata republica au primit in dar jucarii, dulciuri si haine si au avut ocazia de a viziona spectacole de Craciun.

 

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *