Carte

O carte importantă, despre drepturile noastre

Potrivit redactorului cărții, Eugen Bejenaru, aceasta este o lucrare sui generis, care n-are alternativă în domeniul respectiv. La rândul ei, Elena Constantinescu, doctor în drept, conferențiar la Universitatea de Stat din Moldova și notar public, a declarat că aceasta este o carte mult așteptată și strict necesară atât celor care se ocupă de domeniul de studiere a problematicii, practicienilor care aplică zi de zi norma de drept și trebuie să posede cunoștințe în domeniul raporturilor contractuale civile. „De asemenea, ea este utilă studenților, mai cu seamă la prima etapă de formare profesională, pentru că este o carte care te impune să gândești, să analizezi și să meditezi asupra soluțiilor oferite de autor. Concluziile lui se bazează pe cunoaștere, experiență și înțelegere a subiectelor pe care le abordează”, a mai constatat ea.
Au mai luat cuvântul avocatul Alexandru Rotaru, dar și profesorul de la Universitatea Liberă Internațională din Moldova Alexandru Bostan, care a participat la procesul de formare a cărții.

„Orice act juridic care urmează a fi aplicat, în special cel civil, trebuie să fie calificat. Cartea e adresată masteranzilor, doctoranzilor, avocaților, judecătorilor, consultanților juridici pe probleme civile”, a specificat autorul studiului monografic.

Dorin Cimil, titular al cursurilor Drept civil, Contracte speciale și Teoria contractelor speciale, este autor a peste 40 de publicații științifice și didactice în domeniul dreptului civil și comercial, publicate în reviste naționale și internaționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *