Actualitate

O cunoscută actriţă din India a murit la nunta unei rude

Superstarul Bollywood avea 54 de ani.

Actriţa a murit sâmbătă seară, în Dubai, unde a participat la nunta unei rude.

Soţul Bide Kapoor şi fiica lor, Khushi se aflau alături de ea, în momentul în care vedeta a decedat, potrivit presei locale.

Născută pe 13 august 1963, Sridevi a debutat ca atriţă cu un rol principal în filmul „Solva Sawan“, în anul 1979, devenind curând una dintre cele mai mari vedete din India.

Ea a fost considerată una dintre puţinele superstaturi de sex feminin capabile de un succes uriaş la box-office, fără sprijinul unui „erou masculin”.

Prim-ministrul indian, Narendra Modi a transmis duminică, pe Twitter, condoleanţe familiei lui Sridevi, spunând că este întristat de „dispariţia prematură“.

De asemenea, primarul din Londra, Sadiq Khan a adus un omagiu starului, postând pe Twitter: „M-am bucurat să întâlnesc icoana Bollywoodului Sri Devi în recenta mea călătorie în India.” „Sunt trist să aud vestea despre moartea unei astfel de actriţe, cântăreaţă şi producătoare, atât de talentă.“

Pe parcursul a cinci decenii, ea a jucat în peste 150 de filme, printre care filmele clasice Bollywood, precum „India“, „Chandni“, „ChaalBaaz“ şi „Sadma“.

Site-urile media sunt pline de condoleanţe, mulţi fani declarând că au fost şocaţi la aflarea veştii că actriţa a murit la această vârstă.

„Viaţa este imprevizibilă! Vei trăi mereu în inimile noastre.“, a postat un fan pe Twitter. „A venit. A văzut. A cucerit. S-a întors la ceruri, de unde a venit.”, a scris o altă persoană.

Sursa: Adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *