Actualitate

O fată de 17 ani din Orhei a fost violată de doi tineri pentru 300 de lei

Procurorii PCCOCS în comun cu colaboratorii CCTP al INI al IGP al MAI au stabilit în cadrul urmăririi penale că la sfârșitul lunii octombrie curent, un cuplu din r. Orhei cu vârsta cuprinsă între 26 și, respectiv, 36 de ani, au exploatat sexual necomercial o minoră de 17 ani, pe care au convins-o să le presteze servicii sexuale cuplului contra sumei de 300 de lei pentru primul raport sexual și 400 de lei pentru un alt raport sexual la o altă dată în aceleași condiții. 

Astfel, suspecții, după obținerea acordului victimei, au exploatat-o sexual pe minoră, iar ulterior, au amenințat-o cu răfuială fizică, solicitând ca aceasta să restituie banii menționați și pe viitor să le presteze servicii sexuale gratuit de fiecare dată cînd aceștia vor apela.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților au fost depistate și ridicate telefoane mobile, 60 de boabe de cânepă, un cartuș cu calibru de 5,45 și cânepă în forme de tufe uscate.

La moment, bărbatul este arestat pentru 30 de zile, iar femeia este cercetată în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă pedeapsă sub formă de închisoare de la 15 la 20 de ani sau detențiune pe viață.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *