Actualitate

O femeie a găsit în parcare un portofel cu 19.000 de euro /// VIDEO

 Ana Manole, o tânără care distribuie ziare în parcarea centrului comercial Carrefour Felicia şi este angajată a magazinului, a găsit o borsetă în care se afla o sumă uriaşă de bani şi a decis s-o predea Poliţiei.

Întâmplarea a avut loc pe 10 februarie, iar banii fuseseră pierduţi de către o femeie de 64 de ani, care fusese pe 6 februarie la o casă de schimb valutar din zonă unde a convertit lei în euro, suma totală aflată în portofel ridicându-se la 19.160 de euro.

 


Tânără angajată a centrului comercial, de condiţie modestă, a observat portofelul rătăcit într-un colţ al parcării abia la patru zile după ce fusese pierdut. Spune că l-a ridicat fără să verifice conţinutul şi că a aşteptat, în prima fază, ca cineva să-l revendice.

Marţi, 11 februarie, a mers la Poliţie, iar oamenii legii au chemat-o pe femeia care depusese plângere că a fost furată de suma respectivă de bani. S-a dovedit, în final, că a fost doar o neatenţie a posesoarei portofelului.

Tânăra spune că nu erau banii ei munciţi şi că n-a luat în calcul varianta de a păstra banii. Ea câştigă din activitatea de vânzător ambulant de ziare în jur de 1.500 de lei pe lună şi trăieşte, alături de familia sa, în condiţii modeste în cartierul Cicoare din Iaşi.
 
adev.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *