Actualitate

O femeie care a primit zahăr brun în loc de droguri, a sunat la poliţie să reclame înşelătoria

În schimbul a ce, s-ar putea să vă întrebaţi. Ei bine, cocaină.

PSNI a împărtășit pe Facebook o conversaţie titrată între femeie şi un dispecer, afirmând că nu, postarea nu era o glumă, ci un apel real, legitim.

"Bizar, nu au vrut să ofere însă o declarație! A fost ciudat", au adăugat oamenii legii.

Chiar dacă situaţia tragi-comică şi totuşi bizară putea să se încheie cu sancţiuni grave, inclusiv închisoare, un purtător de cuvânt al PSNI a declarat în presă: "Poliția a vorbit cu femeia în legătură cu această problemă. I-au fost oferite sfaturi și îndrumări corespunzătoare".

Firește, internauţii nu s-au lăsat mult aşteptaţi şi au lăsat sute de comentarii la postare, în care au glumit, au făcut haz de necaz sau chiar s-au oferit să ajute femeia.

„Unde vom ajunge, dacă nu mai putem avea încredere nici în traficantul nostru de droguri?” a glumit o persoană.

„Eu am rămas fără zahăr brun, iar cel alb nu are acelaşi gust în cafeaua mea. Puteţi să-mi daţi numărul ei? Putem face o afacere” a adăugat ironic altul.

Poliţiştii au postat ulterior un mesaj prin care îndeamnă oamenii să fie mai atenţi, mai ales că traficanţii pot da şi ei „ţeapă”, conform LadBible.

„Am spus şi vom mai spune, traficanţii nu au nicio grijă, le pasă doar de căptuşirea propriilor buzunare cu bani. Nu este tocmai genul de situaţie cu care ne-am dori să ne confruntăm, dar ştim cu toţii cum stă treaba. Şi traficanţii de droguri te pot păcăli.”

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *