Lumea

O fetiţă din Marea Britanie arată la 14 ani mai bătrână decât propria mamă

În cartea ei autobiografică, scrisă cu ajutorul mamei sale, Hayley vorbeşte despre trăirile normale ale unui adolescent, pasiunile pentru starurile din muzică sau neplăcerile provocate de şcoală. Cititorul are însă şi o viziune unică în viaţa unui copil ce îmbătrâneşte de opt ori mai repede, ajungând acum, la 14 ani, să aibă corpul unei bătrâne de 105 ani.

În ciuda condiţiei sale, Hayley este optimistă. "Mama spune că sunt una la opt milioane din cauza bolii de care sufăr. Eu simt că am un plan pentru viitor. Cred că poate mă voi căsători atunci când voi creşte mai mare. Dar mama spune că alesul trebuie să fie unul special care să vadă dincolo de boala mea", a spus Hayley, informează Daily Mail, citată de Mediafax.

În scurta sa viaţă, Hayley a reuşit să-şi îndeplinească un vis. L-a întâlnit pe preferatul ei din muzică, Justin Bieber.

Acum, Hayley a fost înscrisă într-un studiu medical la Boston, alături de alţi doi copii care suferă de progeria, iar familia este optimistă privind şansele ei de supravieţuire.

Mama lui Hayley, Kerry, ştie totuşi că fiica ei este conştientă de boala pe care o are, mai ales după ce de curând şi-a luat adio de la un prieten care a murit la 14 ani, şi el suferind de progeria.

Sursa: Mediafax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *