Sport

O firmă românească va produce balustrade pentru terenurile de tenis de la Roland Garros

Compania a lucrat la proiecte de biro¬uri precum Charles de Gaulle Plaza, City Gate sau America House. „Timp de 17 ani am arătat că se poate ca o firmă românească să aibă capacităţile necesare pentru a concura cu lumea întreagă. Am făcut studii chiar şi în SUA, reuşind să vindem şi acolo din capacităţile noastre”, a declarat la ZF Live Raluca Ursu, arhitect şi dezvoltator regional în cadrul Alu Design.

România are specialişti arhitecţi şi ingineri care pot con¬cura pe oricare altă piaţă din lume, însă „duce în continuare lip¬să de o bună organizare pe şantiere”. De aceea, „pentru a ajunge la un anumit nivel calitativ al proiectelor, este nevoie de un control mai ridicat faţă de alte ţări”, a mai spus Raluca Ursu.

Alu Design este o firmă cu capital 100% românesc, care şi-a început activitatea în 1999. Începând cu anul 2000, respectiv 2005, Alu Design şi-a concentrat activitatea şi pe pieţele externe, astfel că a executat proiecte în Franţa, Anglia, Germania, ulterior testând şi câteva pieţe mai „exotice” precum India, Arabia Saudită sau Kazahstan.

sursa: mediafax.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *