Actualitate

O fotografie de nuntă indecentă, făcută la sugestia soacrei, a devenit virală: care e, de fapt, povestea din spatele imaginii

La prima vedere, fotografia de nuntă a unui cuplu olandez proaspăt căsătorit pare să arate că cei doi îndrăgostiţi nu au avut răbdare ca petrecerea de nuntă să se fi sfârşit, pentru a ajunge în dormitorul matrimonial.

De aceea, au fugit de la petrecere pentru a-şi oferi un moment de intimitate într-o pădure din apropiere. Imaginea cuplului olandez a fost postată online de către fotograf şi a fost imediat share-uită de mii de internauţi. „Unii dintre soţi nu au avut răbdare ca petrecerea să se sfârşească pentru a se retrage liniştiţi în apartamentul lor, pentru o noapte a nunţii de neuitat. Din fericire, ei şi-au schimbat jurămintele de nuntă şi sunt, oficial, căsătoriţi“, a fost mesajul care a însoţit fotografia, postată pe Facebook.

Cu toate acestea, scena a fost complet inocentă, fotografia fiind realizată în spirit de glumă, de către tinerii care şi-au unit recent destinele. Una dintre soacre a fost cea care a venit cu ideea realizării ineditei fotografii de nuntă Fotografia a fost făcută, de fapt, la sugestia uneia dintre mamele celor doi miri, a susţinut fotograful Michel Klooster. „N-am vrut ca părţile private să fie vizibile în imagine, dar tot ceea ce creează această impresie este interesant. Atât mirii cât şi rudele lor erau oricum foarte veseli. A fost o nuntă frumoasă şi obişnuită, la care nu trebuia să fie chiar totul atât de formal.

Oricine crede că fotografia este ofensatoare, trăieşte încă în anul 1996, după părerea mea“, a declarat fotograful prezent la nuntă. „Dintre toate fotografiile realizate, există una care este inedită, iar în zece ani de acum înainte, încă va fi amuzant de discutat despre ea. Lăsaţi-i să se bucure de fericirea lor, ceea ce vă doresc şi vouă. Viaţa este şi-aşa suficient de moralizatoare“, a mai adăugat Michel Klooster.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *