Opinii și Editoriale

O initiativa de nota 10!

Va salut, stimata redactie a Cotidianului National Independent TIMPUL!
Undeva, citisem fraza: „Ca sa schimbi lucrurile, trebuie, in primul rand, sa schimbi gandirea oamenilor”. Anume din acest considerent am propus si realizat abonarea a 27 de institutii prescolare si preuniversitare din orasul Cahul la editia de vineri a Cotidianului TIMPUL.

Colegii mei, antreprenori locali, au acceptat sa contribuie la suma necesara pentru abonamente (noiembrie-decembrie) si speram ca aceasta initiativa importanta pentru cititorii din domeniul invatamantului sa fie urmata si in alte localitati. Va prezint si textul adresat pedagogilor in mapa-colectie a ziarelor primite, pentru pastrarea lor cu accesul liber al tuturor membrilor colectivului.

„Stimati pedagogi!

Pentru a spori nivelul de informare, a aprofunda in continuare pozitia si activismul civic pe care se pot aseza cu o mai mare eficienta cunostintele transmise elevilor, am hotarat sa Va punem la dispozitie un abonament la ziarul TIMPUL, editia de vineri. Ne exprimam convingerea ca OMUL CORECT INFORMAT GANDESTE LIBER, ESTE DEMOCRAT, MODERN SI PROSPER IN SOCIETATE”.
Va dorim, dragi jurnalisti de la TIMPUL (dar si va cerem!), sa fiti permanent obiectivi, corecti si in pas cu timpurile noi care vin in tara noastra.

Cu respect,

Vasile Petrenco,
antreprenor din orasul Cahul

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *