Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 07:16
Abonamente
 
 
 

Muzică 15 Iunie 2013, ora 10:33

O legendă a muzicii METAL din Rusia candidează la PRIMĂRIA Moscovei

Marime Font

Legenda "metalului" rus Serghei 'Spider' Troiţki şi-a depus vineri candidatura pentru Primăria Moscovei, care va fi pusă la bătaie cu ocazia alegerilor programate la 8 septembrie, a anunţat un purtător de cuvânt al autorităţii electorale moscovite, citat de RIA Novosti.

Spider (păianjen, în limba engleză, n.r.) este un adevărat veteran rock, singurul supravieţuitor al trupei de heavy/thrash metal Korroziîa Metalla, al cărei prim album - 'Ordinul lui Satan', 1988, a fost publicat prin mijloace proprii de grup, dat fiind că conţinutul considerat dur al pieselor a fost respins de casele de discuri ruseşti, chiar şi pe fondul 'perestroikăi'.

'Serghei Troiţki tocmai şi-a depus candidatura. Deci, la ora actuală, cinci pretendenţi au solicitat să fie înregistraţi', a explicat purtătorul de cuvânt. El a adăugat că Troiţki a aplicat în calitate de candidat independent.

Troiţki s-a mai aventurat anterior în politică, dar nu a avut decât un succes limitat. El urma să candideze la Primăria Moscovei în 1993 din partea Partidului Radical al scriitorului Eduard Limonov, însă scrutinul respectiv a fost anulat. În 1998, Troiţki a candidat pentru a obţine un loc în Duma de Stat, dar succesul său iniţial a fost anulat în baza unor nereguli de ordin tehnic.Anul trecut, a candidat pentru primăria oraşului Himki în apropiere de Moscova, unde a obţinut 2,5% din voturi. În martie, a participat la alegeri pentru primărie într-o altă localitate din regiunea capitalei, Jukovski, unde a obţinut un rezultat similar. 

Sursa: Timpul.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul