Auto

O maşină chinezească a devenit cea mai SIGURĂ din lume

Qoros, marca construită special pentru Europa de chinezii de la Chery, izbuteşte o victorie de imagine în faţa clienţilor: a obţinut cinci stele la testele de siguranţă EuroNCAP şi a devenit cea mai sigură maşină testată în 2013.

Qoros 3 Sedan, primul model de serie pe care noul brand construit de chinezii de la Chery special pentru piaţa din Europa l-a lansat la Salonul de la Geneva în luna martie a acestui an, a primit cinci stele la testele EuroNCAP.

Qoros 3 Sedan devine astfel primul model al unei mărci chinezeşti care se ridică la nivelul maxim al punctelor oferite de organizaţia independentă europeană.

Mai mult, Qoros 3 Sedan devine maşina care primeşte cele mai multe puncte în anul 2013 la cele patru categorii de teste, rezultatele pe care berlina le-a realizat la secţiunile Protecţia pasagerilor adulţi (95%), Protecţia pasagerilor copii (87%), Protecţia pietonilor (77%) şi Sisteme de siguranţă (81%) aşezând noul 3 Sedan în grupul select al celor mai sigure maşini testate vreodată de euroNCAP.

Spre comparaţie, modelul cu cele mai mari punctaje din istoria EuroNCAP, Volvo V40, a primit anul trecut 98% la categoria Protecţia pasagerilor adulţi, 75% la Protecţia pasagerilor copii, 88% la Protecţia pietonilor şi 100% la Sisteme de siguranţă.

Sursa: realitatea.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *