Ultima oră

O moldoveancă e cel mai bun agent de vânzări din Italia

Ana Damian are 34 de ani și este stabilită în Parma. Trofeul i-a fost înmânat în cadrul unei ceremonii fastuoase care a fost organizată la Lisabona și la care au participat peste 500 de persoane. Ana a reușit să devanseze alți 4.500 de vânzători care muncesc la o companie specializată în distribuția aspiratoarelor. 

Moldoveanca s-a stabilit în Italia împreună cu soțul său încă la începutul anilor 2000. Acum au două fiice de 14 și respectiv 16 ani. Ana povestește că atunci când era mică îi plăceau la nebunie cântecele lui Toto Cutugno, chiar dacă nu înțelegea nimic din ce cântă. Nu și-a imaginat vreodată că va ajunge să trăiască în Italia. Deși succesul pe care l-a înregistrat este cu adevărat uluitor, Ana nu are studii în domeniul vânzărilor. Mai mult, lucrează ca agent de vânzări de aproximativ un an și ceva.
Cea mai mare parte a vieții sale a muncit în Italia ca menajeră, însă spune că s-a săturat de orarul foarte încărcat, mai ales că nu reușea să petreacă mai mult timp alături de fiicele sale.

În 2011 a decis să facă ceva cu viața sa și a acceptat provocarea să vândă aspiratoare bătând pe la ușile oamenilor. Cu mult entuziasm și dăruire de sine a reușit performanțele cu care acum se mândrește. Acum, datorită premiului pe care l-a câștigat, moldoveanca va putea călători în mai multe țări din Europa și chiar va vizita și Statele Unite.

Timpul.md, via Radio România Chișinău
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *