O rețetă simplă dar deosebit de gustoasă și plină de vitamine care ajută la slăbirea rapidă, dar armonioasă: salata cu ton și spanac! O poți consuma oricând pentru a da jos câteva kilograme.
Ingrediente:
1 conserva ton
100 gr spanac baby
50 gr porumb
2 oua
50 gr parmezan
ulei de masline
zeama de lamaie
sare de mare
piper
Mod de preparare:
Spalam frunzele de spanac si le rupem coditele. Le asezam pe un platou.
Scurgem tonul si il asezam pe patul de spanac.
Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. Presaram porumbul din conserva si cu un cutit pentru legume taiem aschii de parmezan. Facem un dressing din ulei de masline, zeama de lamaie, sare de mare si piper cu care asezonam salata.
Poftă bună!
|
Puține mâncăruri sunt asătzi mai faimoase și mai apreciate în întreaga lume decât pizza.
( ) Citeşte tot articolulPârjoala este un fel de mâncare românesc, preparat mai ales în Moldova, din carne tocată, în general de porc sau în amestec cu oaie, vită sau pasăre, amestecată cu ouă, produse de panificație sau morărit (pâine uscată, pesmet sau făină...
( ) Citeşte tot articolulPăstrează zaţul de cafea. Din ibric, expresor sau filtru, zaţul are întrebuinţări care mai de care mai interesante şi neaşteptate.
( ) Citeşte tot articolulLipsa de mișcare riscă să devină o problemă națională. Conform unui sondaj realizat de Magenta Consulting în primăvara acestui an, 83% din moldoveni nu practică sport deloc. Sedentarismul ce caracterizează majoritatea populației duce la obezitate, precum și la maladii serioase...
( ) Citeşte tot articolulJaponia a înfiinţat Ministerul Singurătăţii şi Izolării care să se ocupe de sănătatea mintală a cetăţenilor, afectată de pandemia cauzată de noul coronavirus.
( ) Citeşte tot articolul