Tendințe

O terasă cu mult stil

Îţi oferim câteva idei despre cum să creezi o terasă cu stil. Înainte de a redecora spaţiul terasei, ţine cont însă că secretul constă în confort. Terasa trebuie să fie o continuare a casei tale şi nu trebuie să renunţi la ce-ţi place şi te face să te simţi bine.

Dacă îţi doreşti un colţ de relaxare modern, utilizează culori vii – bleu, portocaliu, galben sau roşu. Alegerea unei singure culori în cazul mobilierului creează un punct de atracţie în grădină. Accesorizează-l cu diverse decoraţiuni în imprimeuri puternice (dungi, flori etc.) pentru a crea un mix interesant.

Dacă bugetul nu-ţi permite o investiţie în acest sens, nu-ţi fă griji. Câteva lăzi de fructe/bere colorate pot forma împreună o băncuţă drăguţă pe care să te poţi baza cu încredere. O husă lungă sau perne decorative este tot de ce mai ai nevoie.

Un set de picnic clasic (măsuţă/băncuţe/scaune) capătă o notă feminină, chic doar cu ajutorul unei feţe de masă florale şi a unui buchet de flori proaspăt cules. Acest decor este perfect pentru servirea prânzului.

De asemenea, un „parasolar” retractabil îşi face datoria de a acoperi terasa în zilele toride de vară.

Dacă ai o terasă sută la sută albă, optează pentru o combinaţie cu roşu, foarte fresh, văratică, şi care transmite multă energie.

Pentru terasele a căror pardoseală este realizată din lemn masiv, stilul rustic reprezintă o posibilă variantă.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *