Tendințe

O vară chic într-o pereche de pantaloni scurţi

Dacă de fuste te-ai plictisit, îţi sugerez să optezi pentru pantalonii scurţi, care fac furori în acest sezon.

 

Pantalonii scurţi nu mai sunt un fenomen al modei, ci fac parte deja din categoria clasicului, precum fustele sau pantalonii. În plus, îţi provoacă şi creativitatea, deoarece poţi juca orice rol, alegând perechea potrivită. De exemplu, purtând pantaloni scurţi într-o culoare vie, precum tangerine, verde sau turcoaz, poţi deveni personajul seducător jucat de Jodie Foster în „Taxi Driver”. Sau poţi fi o femeie de carieră, dacă alegi o pereche de pantaloni scurţi la dungă, asortaţi cu un sacou. Lungi până la genunchi, cu talie înaltă, scurţi, purtaţi cu o centură… totul este permis când trebuie să alegi pentru perechea potrivită. Dar iată cu ce să-i combini:

 

Pentru o ieşire în oraş, alege să asortezi pantalonii scurţi cu un tricou. Dacă ai pieptul mare, evită să bagi tricoul în pantaloni. Poţi purta pantofi sport, cizme de vară sau balerini de diferite culori sau imprimeuri. De asemenea, poţi asorta întreaga ţinută la un sacou sau o geacă.

 

Alege o cămaşă din mătase pentru o apariţie stilată. Această combinaţie poate fi purtată şi ziua, şi noaptea. În timpul zilei, îţi poţi purta părul împletit. Dacă eşti invitată seara la o petrecere, optează pentru o pereche de sandale cu tocuri.

 

Dacă eşti slabă, poţi purta pantalonii scurţi cu un top fără mâneci, dintr-un material fluid, pentru un look senzual. Evită cizmele, căci vei părea mai scundă. Accesorizează întreaga ţinută cu un ceas.

Pentru mai multe idei de ţinute, te poţi inspira din pozele alăturate.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *