Actualitate

Oazu Nantoi se alătură lui Leancă

Oazu Nantoi a precizat că nu va renunţa la calitatea de analist şi, în funcţie de subiectul discutat, ar putea să redevină din politician analist. „Stiţi acum e la moda: tu cu cine eşti?”, a glumit Nantoi, precizând că este adevărat şi că aderă la formaţiunea care urmează să fie anunţată săptămâna viitoare de Iurie Leancă.

Până în prezent, mai multe persoane publice au anunţat că se alătură echipei lui Leancă. Printre aceştia se numără fostul vicepremier pentru reintegrare, Eugen Carpov, fostul şef al Biroului pentru relaţii cu diaspora, Victor Lutenco, foştii viceminişti de externe Iulian Groza şi Valeriu Chiveri, şeful Direcţiei politici, planificare strategic şi asistenţă externă a Cancelariei de Stat, Ruslan Codreanu, şi fostul secretar general al Ministerului Afacerilor Externe, Mihai Căpăţână.

Iurie Leancă a anunţat presa că partidul pe care urmează să-l lanseze la începutul săptămânii viitoare se va numi Partidul Popular European. Tot săptămâna viitoare, va începe colectarea semnăturilor pentru a fi înregistrată formaţiunea.

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *