Femeia

Obsesia controlului

Femeia vede telefonul mobil al partenerului ca pe o ladă plină de comori încă nedescoperite. Speră să ajungă să analizeze fiecare mesaj ori email poate-poate va găsi ceva preţios, dar care să o şi facă să sufere. Parcă îşi doreşte să dea peste ceva incriminatoriu, care să pună punct unei relaţii posibil frumoase.

Culmea e că de obicei verifică cel care este deja vinovat. Aşa se face că, de cele mai multe ori, femeile care caută şi sapă adânc o fac pentru că ele sunt predispuse la a-şi înşela partenerii şi e foarte bine să aibă acuzele la îndemână în cazul în care sunt descoperite, sau dacă el începe, la rândul său, să sape din ce în ce mai adânc. Un om de ştiinţă, ori psiholog, pe al cărui nume nu-l mai ştiu, a spus că femeia este precum o maimuţă: nu dă drumul unei crengi până când nu apucă alta. A caracterizat astfel femeia în cel mai bun mod cu putinţă. În afirmaţia de mai sus este descrisă cea mai mare parte a personalităţii feminine. Ea rareori va face un lucru fără să existe deja un plan B, un plan C şi eventual altul care să le dubleze pe acestea două.

Totul începe cu o privire discret aruncată înspre telefonul mobil, în timp ce el îşi verifică mesajele, bagă la cap numele expeditoarelor şi, dacă acestea se tot repetă, va întreba în cele din urmă cine sunt domnişoarele cu pricina.

Ce speri să găseşti acolo, în acel colţ de intimitate pe care bărbatul tău îl are? Speri să afli că te înşală sau te bucuri de fiecare dată că nu există mesaje compromiţătoare? Dacă ai pretenţii de la el să fie inteligent, eşti conştientă că le-a şters, nu? Altfel, ar însemna că împarţi viaţa cu un netot, care, în naivitatea sa, uită că locuieşte cu o femeie curioasă din fire.

petru@umbluliber.com
www.umbluliber.com

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *