Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:06
Abonamente

Sport 14 Octombrie 2017, ora 03:58

ȘOC la FCSB: Denis Alibec a fost EXCLUS din lot. Gigi Becali a EXPLODAT

Marime Font
 
 
 

 Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că atacantul Denis Alibec a fost scos din lot de antrenorul Nicolae Dică şi amendat cu 75.000 de euro, reprezentând 25 la sută din contractul său, pentru gesturile de la meciul cu FC Voluntari. Şi mijlocaşul Cătălin Golofca a fost amendat cu 25 la sută din contract, pentru viaţa sa extrasportivă nepotrivită.

"Nu am ştiut până acum că Alibec a avut contract de titular şi până la finalul meciului, că altfel poate ne ia la bătaie Alibec. Niciodată nu am fost aşa de supărat cum m-am supărat aseară pentru că i-am permis prea multe, l-am făcut căpitan şi am ajuns aici. Am vorbit cu Dică, mi-a zis . Ştiţi că mă bag la echipă, dar în situaţii de indisciplină tot timpul am respectat sută la sută hotărârile antrenorililor. Dică mi-a zis . Dică a zis că nu-l mai antrenează şi nu mai vorbeşte cu el. Dimineaţă, l-am sunat pe Aergăseală şi i-am zis să-i ia 25 la sută, şi lui, şi lui Golofca. Că-l iertasem pe Golofca şi acum nu-l mai iert nici pe el. Nu mai permit nimic, pentru că ce se întâmplă acum, nu s-a mai întâmplat niciodată la Steaua. De ce? Din cauza toleranţei pe care am permis-o eu. Alibec are aproape 300.000, 25 la sută înseamnă 75.000", a declarat Becali, la Pro X.

Becali spune că este dispus să piardă bani şi să rateze un transfer profitabil al lui Alibec, dar nu renunţă la sancţionarea fotbalistului."Ieri a sunat impresarul din Anglia şi a zis că pe data de 9 noiembrie revine cu opferta din Anglia pentru Alibec. E vorba de 10 milioane de euro. Asta e, ce să fac? Chiar dacă o să pierd banii nu trec peste antrenor şi nu permit aşa ceva. S-a umplut paharul. Aseară am aruncat ultima picătură şi a dat peste. Mi-a ajuns cuţitul la os. Mai bine pierd zece milioane decât să pierd 40 sau să pierd echipa. Că cu el pierd echipa. Să plece în Anglia şi să joace, la Steaua nu mai joacă. Dacă nu, să stea aici şi să se antreneze până la finalul contractului, că eu îi dau banii până la final.",a precizat Becali.

Formaţia FCSB a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. La oaspeţi, după ce a fost scos din joc, Denis Alibec nu s-a dus la banca de rezerve, ci a plecat direct la vestiare, după ce şi-a aruncat pe jos banderola de căpitan de echipă. El a lovit nervos cu piciorul uşa de acces la vestiare.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md