Femeia

Ochi perfecţi

În cazul în care vrei ca ochii tăi să impresioneze pe oricine din prima clipă, machiajul te poate ajuta să le pui frumuseţea în valoare şi să-i faci să pară mari, sexy şi expresivi. Pentru a fi senzaţională, trebuie să înveţi câteva mici secrete ale machiajului.

ÎNTOARCE GENELE

Genele întoarse fac adevărate minuni pentru ochii tăi. Dacă nu ai genele suficient de lungi şi curbate în mod natural, apelează la micul truc al aparatului de întors gene. În acest fel, ochii tăi par mai larg deschişi şi, prin urmare, mai mari. Pentru ca genele tale să rămână curbate întreaga zi, încălzeşte uşor cleştele de ondulat cu foehnul.

MACHIAJ CU CULORI DESCHISE

Un strop de fard într-o nuanţă deschisă aplicat în colţurile interioare ale ochilor îţi luminează privirea şi face ochii să pară mai mari.
Aplică foarte puţin fard sau un creion dermatograf în nuanţe de roz-pal, piersic, alb-sidefat, ivoriu etc.

PUNE ÎN VALOARE GENELE INFERIOARE

Puţină mascara aplicată pe genele inferioare este ideală pentru a-ţi face ochii să arate senzaţional. Cu toate că este un truc care te ajută mult în acest sens, trebuie să ai mare grijă cum îl foloseşti. Aplică mascara prin mişcări verticale, astfel încât genele să fie numai puţin evidenţiate, deloc încărcate.

ACCENT PE SPRÂNCENE

Forma sprâncenelor are un impact major asupra ochilor tăi şi asupra expresiei tale faciale în general. Pensează-te sau mergi la un salon imediat ce observi primele fire de păr crescute. Dacă nu ţi-ai retuşat până acum sprâncenele, este esenţial să apelezi la ajutorul unui specialist, care va oferi sprâncenelor tale forma care îţi pune cel mai bine ochii în valoare.

CONTUREAZĂ-ȚI OCHII

Dermatograful negru sau maro-închis îţi face ochii să pară mai mari şi mai pătrunzători, pentru că realizează un contrast puternic cu albul ochilor.  

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *