Actualitate

Ofertă cu totul inclus, de la Unite!

Acestea îţi oferă mai multă libertate în comunicare şi uşurinţă în utilizare. Noile abonamente Smart perfecte pentru smatphonul tău, îţi oferă o cantitate generoasă de minute naţionale la tarif unic în orice rețea națională şi minute internaţionale din contul celor naţionale (1minut internaţional = 10 minute naţionale). De asemenea, primeşti mult trafic internet şi un smartphone performant la pachet.

Profită de cea mai bună ofertă Unite pentru smartphone. Alege abonamentul Smart 50 şi beneficiază de:

 20% reducere la abonament timp de 6 luni;

 100 minute naţionale sau 10 minute internaţionale şi 500 MB internet trafic;

 Smartphone Lenovo A369i la pachet.

Ai toate acestea începînd cu 70 de lei pe lună.

Ai totul inclus şi la abonamentele Connect, perfecte pentru tabletă şi laptop:

 Până la 64 GB la viteză maximă;

 Trafic extrapachet – gratuit pentru toate abonamentele;

 Program de loialitate generos de care poți beneficia după 3 luni de aflare în rețea;

 Trafic comun pentru tabletă și laptop sau smartphone. La conectare primești 2 cartele SIM, astfel ai posibilitatea de a utiliza traficul internet inclus în abonamentul tău conform necesităților tale;

 Opțiunea „Nopți nelimitate”, pentru a te bucura și mai mult de libertatea de navigare, zilnic între 00:00-06:59;

 Modem gratuit;

 Tableta Allview AX4 Nano la preț special de doar 30 lei/lună.

La alegerea oricărui abonament Smart sau Connect ai garantat reducere de 20% timp de 6 luni, iar dacă eşti conectat la un serviciu Moldtelecom (telefonie fixă, internet fix sau televiziune digitală) beneficiezi de această reducere pe viaţă.

Simţi că faci parte din cea mai mare reţea naţională atunci cînd te bucuri de cele mai generoase oferte. Alege abonamentul care ţi se potriveşte cel mai bine şi comunică din plin cu cine vrei tu. Acum ai mai mult control asupra costurilor, mai puţine preocupări şi mai multă libertate.

Afla mai multe informaţii în orice magazin Unite sau Moldtelecom, sau apelează acum la numărul de telefon (022) 200 200.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Conectează-te la 2 sau mai multe servicii Moldtelecom și primeşti reduceri substanțiale – până la 51% din prețul standard.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *