Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la 20 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Sport 24 August 2017, ora 17:45

OFICIAL /// Ibrahimovic a semnat un nou contract cu Man. United. Poza superbă postată de Zlatan

Marime Font

Zlatan Ibrahimovic revine la Manchester United. Atacantul suedez a semnat un nou contract, pe un an, cu echipa lui Jose Mourinho.

"Am revenit pentru a încheia ce am început. Am muncit din greu şi voi continua să o fac pentru a fi sigur că voi fi în cea mai bună stare fizică atunci când voi reveni pe teren", a declarat suedezul, care va purta tricoul cu numărul 10 în noul sezon.

Ibrahimovic postare anterior o poză pe Facebook în care sugera că va continua şi după accidentare la Manchester United.Poza îl prezintă pe atacantul suedez bătând palma cu un diavol roşu, supranumele grupării de pe Old Trafford.

Ibrahimovic şi-a încheiat contractul cu United la finalul sezonului trecut, iar "diavolii roşii" nu i-au prelungit înţelegerea după ce scandinavul s-a accidentat la genunchi în aprilie, în meciul cu Anderlecht, din Europa League.

Zlatan Ibrahimovic ar putea lipsi până la finalul anului din cauza problemelor medicale.

"Merita încrederea noastră după ce a făcut sezonul trecut şi vom aştepta cu răbdare să revină pe teren. Sunt convins că va fi important pentru noi în a doua parte a sezonului", a declarat managerul lui United, Jose Mourinho.

Suedezul a contribuit la cele trei trofee câştigate sezonul trecut de Manchester United, Supercupa, Cupa Ligii Angliei şi Europa League. A jucat 46 de meciuri şi a marcat 28 de goluri pentru "diavoli", în toate competiţiile.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul