Sport

Olimpiada jubiliara a jurnalistilor s-a incheiat

Pe tot parcursul lunii iunie, membrii Asociatiei Presei Sportive din Moldova (APSM) au combinat activitatea creativa cu participarea la turneele incluse in programul editiei a X-a jubiliare a Olimpiadei APSM.Traditional, evenimentul a fost inaugurat prin probele de aruncare a mingii de baschet si tenis de masa, competitii gazduite de complexul sportiv al Universitatii Cooperatist-Comerciale din Moldova. Mai abil in fata cosului de baschet s-a dovedit a fi Alexei Rudenco („Infomarket”) cu sapte aruncari reusite.

Ulterior, presarii sportivi s-au transferat in sala de tenis de masa, unde lupta pentru locurile premiante a fost mult mai apriga. Dupa mai multe ore de joc, s-a stabilit ca cel mai bun jucator de ping-pong a fost Alexei Jereghi („Sport Plus”).
Reprezentantul ziarului „Moldavskie Vedomosti”, Eduard Ciobanu, a devenit „regele damelor” printre jurnalisti. La turneul de joc de dame, el a acumulat noua puncte.

Cursa de atletism din cadrul Olimpiadei APSM a coincis cu Ziua Mondiala Olimpica si s-a disputat intr-o atmosfera festiva in scuarul Valea Trandafirilor. In cea mai tanara categorie de varsta (pana la 35 de ani), victoria i-a revenit lui Sergiu Caraus (ofiter de presa la echipa de fotbal Academia UTM). In cea de a doua categorie (36-60 de ani), invingator a devenit Eduard Ciobanu. Iar printre veterani (+60 de ani) cel mai bun a fost redactorul de la Radio-Moldova, Ion Andriuta.
In weekendul trecut s-au disputat ultimele doua probe. Cel mai bun jongler al mingii de fotbal a fost stabilit sambata pe terenul Scolii auxiliare nr.7, in persoana lui Sergiu Caraus (149 de ori). A doua zi a avut loc concursul de sah, in care campion a devenit Roman Rusov („Sport-Curier”).Ceremonia de premiere va avea loc maine, cu ocazia Zilei Mondiale a Jurnalistului Sportiv.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *