Ultima oră

Omul de afaceri Adrian Nichifor a fost condamnat la 17 ani de închisoare

Amintim că în anul 2011, Adrian Nichifor a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor intenționat și huliganism. Tot atunci, judecătoria l-a achitat pe verișorul acestuia, Trofim Nichifor, care era învinuit de păstrarea ilegală a armelor și favorizarea infracțiunii.

Procurorii au stabilit că pe 11 aprilie 2010, ora 03:45, aflându-se în incinta barului „Miram” din sat. Grozeşti, Nisporeni, în stare de ebrietate alcoolică, Adrian Nichifor s-a adresat cu cuvinte necenzurate în adresa fraţilor Iurie şi Lilian Pîrlici, pe motiv că aceştia şi-au parcat automobilul lîngă autoturismul său.

Ulterior, Adrian Nichifor i-a solicitat prin telefon nepotului său Trofim Nichifor, să-i aducă o armă cu glonţ, din care, în scurt timp, a efectuat o rafală de împuşcături în podul sălii de dans, în peretele încăperii barului, numindu-i iarăşi cu cuvinte necenzurate pe cei prezenţi.

Peste 20 de minute, acesta a tras în direcţia lui Iurie Pârlici cinci împuşcături din arma cu glonţ încărcată cu cartuşe de luptă, în rezultatul cărora victima a decedat pe loc.

sursa: realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *