Astăzi 23 Septembrie 2018, Duminică - Ultima actualizare la 22 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Spectacole 22 Iulie 2015, ora 09:09    Din editia print

Omul săptămânii: Inna Colbasiuc, actriță

Marime Font

Născută la 22 iulie 1988, în Glodeni, Inna Colbasiuc și-a obținut studiile de licență, în 2011, la Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice, cu specialitatea Actor teatru cinema, în clasa lui Vlad Ciobanu. În 2015 obține masteratul în același domeniu.

Încă din facultate Inna Colbasiuc s-a evidențiat în spectacolele „D’ale carnavalului” de Ion Luca Caragiale”, „Căsătoria”, „Cântăreața cheală” și „Picnic pe câmpul de luptă”. De bună seamă, în 2011, actrița obține mențiune și Premiul pentru tineret. Începând cu 2012, Inna urcă pe scena Teatrului „Eugene Ionesco”, unde joacă în spectacole precum „Oscar şi Tanti Roz”, „Caruselul erotic”, „Chirița în provincie”, „Improvizându-l pe Godot” sau „Clasa noastră”.

În 2014, Inna Colbasiuc se implică în proiectul teatral Teatrul Independent „Etajul 5″, unde joacă rolul Doamnei Smith, în spectacolul „Cântăreața cheală”, de Eugene Ionesco, în regia lui Veaceslav Sambris. În același an pe ecranele mari apare filmul „Culorile”, regizat de Viorica Mesina, unde Inna joacă rolul Ecaterinei.Actrița a jucat și pe scenele mai multor festivaluri de teatru, precum „Zilele Basarabiei în Romania”, Timișoara și Festivalul Teatrului „Ludic”, din Iași, în 2011. Participă și la „Madách International Theatre Meeting”, din Budapesta în perioada 26 martie – 7 aprilie, 2014, unde joacă în „Aşteptându-l pe Godot”, regie Petru Vutcărău. Inna Colbasiuc a jucat și în piesa „Clasa noastră” de Tadeusz Slobodzianek, regizat de Luminiţa Ţâcu, care a fost prezentată în cadrul Festivalului „Zile şi nopţi de teatru” la Brăila la 2-4 decembrie 2014.

Echipa TIMPUL îi urează La mulți ani Innei Colbasiuc și îi dorește să-și urmeze cu mândrie calea și să dezvolte în continuare lumea teatrală din Republica Moldova!

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul