Auto

Opel Insignia va deveni mai ecologic din această vara

 Constructorul din Russelsheim a anunțat ca începând cu luna august Opel Insignia va primi motoare îmbunătățite, mult mai economice și mai prietenoase cu mediul înconjurător. Grație modificărilor aduse de inginerii Opel, emisiile de CO2 și consumul de carburant se vor reduce cu 19 procente.

Cu aceste îmbunătățiri, Opel Insignia ecoFLEX cu motor de 2.0 litri CDTI și 160 de cai putere va consuma 4.9 litri pentru 100 de kilometri parcurși și va emite 129 g/km de CO2. Versiunea familistă a lui Insignia va ajunge la un consum de carburant de 5.1 litri/100 km și va emite 134 g/km de CO2. De asemenea, sunetul și vibrațiile produse de propulsoarele diesel au fost reduse.

Versiunea de 2.0 litri Turbo care produce 220 de cai putere va avea parte de o resoftare a unității ECU, grație căreia consumul de carburant și emisiile de CO2 se vor reduce cu 11 procente. De asemenea, Opel va beneficia și de un indicator prin intermediul căruia soferul este anunțat că trebuie să schimbe treapta de viteză.

În plus față de aceste modificări, Opel va introduce tracțiunea integrală Adaptive 4×4 pe o serie de motorizări, existente în prezent doar cu tracțiune față. Versiunea de 2.0 litri CDTI și 160 de cai putere va deveni primul diesel din gama Insignia asistat de un sistem 4×4. De asemenea, versiunea pe benzină de 2.8 litri și 260 de cai putere va putea fi și ea comandată cu tracțiune integrală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *