Politică

Opoziţia moldovenească este inactivă

Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV 7, transmite IPN.

Ex-deputata Stela Jantuan consideră că opoziţia a nimerit într-o capcană după ce Igor Dodon a câștigat cursa pentru prezidenţiale. „Această opoziţie nici nu se vede, nici nu se aude. Nu am văzut la niciun partid din aşa zisa opoziţie un program concret, cum să depăşim situaţia creată, toţi repetă una şi aceiaşi, despre cât de greu le este oamenilor să supravieţuiască, cât de rea este guvernarea. Dar nimeni nu propune ceva concret. Mai ales după alegerile prezidenţiale. Prin comportamentul său această opoziţie l-a pus cu propriile mâini pe Igor Dodon în fotoliul prezidenţial”, a spus fosta parlamentară.

Jurnalistul Vladimir Soloviov consideră că opoziţia moldovenească a nimerit într-o capcană. ”Opoziţia a nimerit într-o situaţie dificilă după alegerile prezidenţiale. Nu este clar care este acum copul acestei opoziţii”.

Directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, Valeriu Ostalep, consideră că doar puţini dintre locuitorii capitalei mai sunt interesaţi politică. Cât priveşte locuitorii din afara Chişinăului, aceștia preferă să plece din ţară şi nu-i mai interesează ce se petrece în politica moldovenească. 

IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *