Actualitate

Orarul dezbaterilor TV in perioada 26-31 martie

Compania „Teleradio-Moldova” va organiza cea de-a cincea runda de dezbateri electorale in perioada 26 – 31 martie. In fiecare din aceste zile la postul public de televiziune „Moldova 1” si la Radio Moldova vor avea loc cate 3 emisiuni.

Dezbateri la televiziune vor avea loc la 19.45, 21.40 si 22.30, iar la radio – la 8.00, 11.00 la si 17.00.

Runda a cincea incepe joi, 26 martie, in aceeasi zi in care au loc ultimele doua emisiuni din runda a patra. In urma tragerii la sorti s-a decis ca Partidul Popular Crestin-Democrat va dezbate cu Uniunea Centrista din Moldova.

Partidul Social-Democrat se va intalni la aceeasi emisiune cu Partidul Uniunea Muncii „Patria-??????” vineri, 27 martie. In aceeasi zi vor avea loc doua emisiuni la care vor participa perechi formate doar din candidati independenti: Victor Railean cu Stefan Uratu si Alexandr Lomakin cu Tatiana ?ambalist.

Luni, 30 martie Alianta „Moldova Noastra” se va confrunta cu Partidul Ecologist „Alianta Verde” din Moldova, candidatul independent Sergiu Banari se va duela cu Partidul Republican, iar Miscarea social-politica „Actiunea Europeana” va participa in aceeasi emisiune cu Partidul Conservator.

Pe 31 martie va avea loc emisiunea cu trei participanti. La ea vor participa Partidul Liberal, Partidul Liberal Democrat din Moldova si Partidul “Moldova Unita”. In cadrul altor doua emisiuni in aceasta zi se vor intalni Valentina Cusnir cu Partidul Comunistilor, iar Partidul Democrat din Moldova cu Partidul „Pentru Neam si ?ara

Ultimele dezbateri pentru aceasta campanie electorala vor avea loc in perioada 1-3 aprilie.

Info Prim Neo

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *