Orban, OUT?! Care ar fi a doua variantă de premier: Ar trece fără probleme

publicat în Actualitate pe 17 Octombrie 2019, 14:24

 Nume-surpriză apărut în discuțiile pentru propunerea de premier, în cazul în care, cel mai probabil, cabinetul propus de Ludovic Orban nu va trece de votul de încredere din Parlament.

Victor Ponta este de părere că Guvernul Orban nu va trece în Parlament și că președintele PNL nu va mai fi și a doua varianta de premier desemnat de către Klaus Iohannis.

Mai mult, liderul Pro Romania avanseaza numele unui premier liberal care ar putea face majoritate: „Daca ar veni a doua propunere Bolojan, ar trece fara probleme”.

”Daca pica prima propunere, domnul Iohannis va spune: Ludovic, imi pare rau, te-am propus, n-ai fost in stare! Eu asa cred. (…) daca PNL venea cu Bolojan pentru functia de prim-ministru, sunt convins ca era votat fara probleme. Asta arată ca nu doar PSD e incapabil de reforme, ci si PNL. Dl Orban este orice, dar nu un politician nou”, a spus Victor Ponta, la un interviu pentru ziare.com.

”Domnul Orban are o problema personala. Stie foarte clar ca are in propriul partid o multime de oameni care nu vor sa treacă de votul din Parlament”, a mai spus Ponta. Întrebat din ce cauză, acesta a răspuns: „Pentru ca-si doresc ei si se cred mai buni ca Orban”.