Actualitate

Ordinea si orarul dezbaterilor televizate electorale

Vineri, 6 martie, in urma unei trageri la sorti, au fost stabilite ordinea si orarul participarii concurentilor electorali la dezbaterile de la posturile publice de radio si televiziune. Dezbateri electorale vor avea loc in perioada 9 martie – 3 aprilie, de luni pana sambata, la Radio Moldova si la televiziunea „Moldova 1”. La fiecare post vor avea loc cate trei emisiuni pe zi cu durata de 30 de minute fiecare. In cadrul dezbaterilor, vor fi discutate programele electorale ale concurentilor, dupa care acestia vor raspunde la intrebarile moderatorului si isi vor adresa intrebari reciproc. La final, fiecare concurent va lansa un mesaj catre alegatori.

 

 

Luni, 9 martie, se vor intalni in dezbateri electorale incepand cu ora 8.00 la radio si 19.45 la televiziune, Partidul Social Democrat (PSD) si Partidul Republican (PR). In aceiasi zi, se vor infrunta Partidul Liberal (PL) si Partidul Popular Crestin-Democrat (PPCD) – 11.00 la radio si 21.40 la TV. Tot la 9 martie, la dezbateri vor participa candidatul independent Oleg Bolotnicov si partidul Moldova Unita – 17.00 la radio si 22.30 la TV. Marti, 10 martie, incepand cu 8.00 la radio si 17.40 la TV, se vor duela candidatii independenti Victor Railean si Tatiana ?ambalist. Incepand cu 11.00 la radio si 18.20 la TV, vor avea loc dezbaterile dintre Partidul Comunistilor (PCRM) si Partidul pentru Neam si ?ara. Miscarea Actiunea Europeana (MAE) si Uniunea Centrista din Moldova (UCM) se vor intalni in dezbateri incepand cu ora 17.00 la radio si 19.45 la TV. Miercuri, 11 martie, vor avea loc dezbateri intre Partidul Conservator si Uniunea Muncii „Patria-Rodina” (8.00 la radio si 17.40 la TV). Partidul Liberal Democrat (PLDM) va dezbate cu Partidul Ecologist „Alianta Verde” (11.00 radio si 18.20 TV). Candidatul independent Stefan Uratu si Partidul Democrat din Moldova (PDM) vor fi in dezbateri de la 17.00 la radio si 19.45 la TV. Alianta Moldova Noastra (AMN) va participa la dezbateri impreuna cu candidatul independent Sergiu Banari joi, 12 martie, incepand cu ora 8.00 la radio si 19.45 la TV. Alti trei candidati independenti, care si-au depus dosarele la CEC – Valentina Cusnir, Alexandru Lomakin si Veaceslav Rosca – vor participa la dezbateri impreuna, in cazul in care vor fi inregistrati de catre CEC in calitate de concurenti electorali. Emisiunile vor avea loc joi, 12 martie, incepand cu ora 11.00 la radio si 21.40 la TV.

Miercuri, incepand cu ora 11.00, va avea loc o noua tragere la sorti, cand va fi stabilita ordinea de participare la dezbaterile electorale pentru 13 martie – 3 aprilie.

Info-Prim Neo
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *