Eveniment

Orice transfer de bani la Victoriabank vă poate duce în Europa

Efectuând transferuri de bani la Victoriabank în perioada 10 aprilie – 10 iunie 2013, în calitate de expeditor sau destinatar, puteţi deveni posesorul unei călătorii în orice capitală sau oraş european. 

Transferurile băneşti în sumă nu mai mică de 300 Euro sau echivalentul a 300 Euro efectuate la filialele sau agenţiile Victoriabank, în perioada campaniei, vor participa la fiecare 3 săptămâni la o extragere automată a premiului mare – 1 călătorie în Europa. Extragerile de determinare a fericiţilor câştigători, vor avea loc la 30 aprilie, 22 mai şi 11 iunie.

„Lansând această campanie ne-am propus să oferim clienţilor Victoriabank, bucuria de a fi alături de cei dragi, de prietenii şi apropiaţii care se află în Europa. Această campanie este o posibilitate unică, de a câştiga o vacanţă deosebită. În acest mod menţionăm că transferurile efectuate în cadrul Victoriabank presupun o modalitate de realizarea dorinţelor şi oferă clienţilor noştri mai mult decât un simplu transfer de bani", a declarat Mihai Ciobanu, director Direcţia Valutară şi Relaţii Internaţionale.

Victoriabank oferă o gamă largă de sisteme de transferuri băneşti, care asigură expedierea sau primirea banilor operativ şi calitativ în orice colţ al lumii. Utilizând sistemul de transfer rapid, clienţii Victoriabank pot efectua transferuri în cont în orice bancă din Europa, SUA şi Rusia, la un comision minim.

Campania „Mai aproape de cei dragi doar printr-un transfer de bani” se desfăşoară pe întreg teritoriul ţării în toate cele peste 100 de filiale și agenţii Victoriabank.

Pentru a afla detalii despre locațiile Victoriabank , Regulamentul campaniei sau sistemele internaționale de transferuri , accesați site-ul www.victoriabank.md.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *