Muzică

Pamela Anderson, în duet cu Loredana Groza

 In interviul de vineri, la petrecerea Playboy Mansion de la Bucuresti, Loredana i-a propus starletei sa colaboreze pentru cainii abandonati, stiind faptul ca actrita este o activista infocata a drepturilor animalelor si a mai cochetat cu muzica. Ieri, la emisiunea Happy Hour de la PROtv, Pamela a confirmat ca va onora invitatia cantaretei.

"A ramas socata cand i-am spus ca stiu ca a studiat saxofonul timp de sase ani in copilarie si, la intrebarea mea daca sa facem un cantec impreuna, a fost extraordinar de entuziasmata", a declarat si Loredana pentru Happy Hour, potrivit MEDIAFAX.

Pe acest subiect, Pamela este de parere ca "o persoana sexy se implica si in cauze sociale, cineva care se dedica intrajutorarii celor mai putin norocosi". Astfel, pe cand juca in "Baywatch", s-a gandit ca daca tot intra intr-o lume "atat de superficiala", trebuie sa profite de acest lucru pentru a promova cauza animalelor, sa faca ceva care conteaza, care sa fie amuzant si care sa-i ofere echilibru in viata. "Poti sa te distrezi cat vrei, sa fii cat de sexy si de frumoasa vrei, dar este necesar sa ai un echilibru", a spus aceasta.

Pamela Anderson a marturisit ca sprijina si cauza femeilor abuzate, recunoscand ca atat ea, cat si mama ei, s-au numarat printre acestea: "Trebuie sa ai forta de a-ti lua viata in propriile maini si trebuie sa faci propriile alegeri, sa intelegi ca nu e nevoie sa ramai intr-o relatie nepotrivita".

Tot ca femeie, Pamela recunoaste ca nu este unsor sa fii mama singura, mai ales ca cei doi fii ai ei sunt tachinati pentru faptul ca ea a pozat in Playboy: "Cand pozezi, nu te gandesti ca vei avea un copil si ca el va fi tachinat. Asta este partea grea". Aceasta a spus ca nu va mai poza pentru publicatia Playboy, deoarece in prezent sunt multe femei frumoase care vor sa faca acest lucru.

Pamela si secretul frumusetii

Intrebata care este secretul conditiei sale fizice de invidiat, Anderson a raspuns: "Cred ca sunt pur si simplu foarte norocoasa. Sunt si foarte organizata. N-as spune ca sunt ambitioasa sau calculata, dar incerc sa profit de orice imi ofera viata si sa valorific orice sansa".

Diva a adaugat ca vrea sa imbatraneasca natural, fara a mai apela la operatii estetice, adaugand ca "femeile din Europa stiu sa imbatraneasca cu mai multa gratie decat cele din America".

Pamela Anderson a sosit in Romania vineri, pentru a participa la petrecerea Royal Candy, un eveniment Playboy Mansion Event by Mansion Events, care a avut loc in seara aceleiasi zile, de la ora 22.00, la Palatul Snagov.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *