Actualitate

Panică într-un tren din Marea Britanie! Pasagerii au evacuat un vagon, după ce un bărbat a citit cu voce tare din Biblie

Circulația în zonă a fost oprită timp de mai multe ore, în urma acestui incident care a avut loc în apropiere de stația din Wimbledon, în sud-vestul Londrei.

Oamenii s-au speriat teribil, după ce un bărbat a început să citească cu voce tare din Biblie. Un pasager a povestit că atunci când acesta a spus cu voce tare că „moartea nu este sfârșitul”, cei aflați în vagon au vrut să evacueze garnitura. Mai mult, anterior, o persoană l-a rugat pe bărbat să citească în gând, iar acesta „s-a oprit și a stat cu capul plecat”. 

Trenul s-a oprit în afara stației, iar pasagerii au deschis singuri ușile, ieșind din vagon direct pe calea ferată. Circulația în zonă a fost oprită timp de aproximativ 12 ore, după cum au anunțat reprezentanții companiei feroviare. Trenul circula pe ruta Shepperton – London Waterloo. Nicio persoană nu a fost arestată, a menționat Poliția britanică a Transportului.

libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *