Actualitate

Parcare subterana in zona Pietei Centrale

In acest an, in centrul Chisinaului, in zona Pietei Centrale, ar putea demara lucrarile pentru constructia unei parcari subterane in mai multe nivele. Despre aceasta a informat in cadrul sedintei operative de la Primarie, primarul general al Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

Potrivit edilului capitalei, cu o initiativa in acest sens a venit un investitor, care a prezentat deja proiectul autoritatilor locale. Dorin Chirtoaca a precizat ca zona respectiva este una problematica pentru traficul rutier si a opinat ca, chiar si in conditii de criza, se pot gasi investitori cointeresati in realizarea unui asemenea proiect.

Referindu-se la subiect, directorul IM „Piata Centrala”, Ion Stratulat, a confirmat ca a fost elaborat un concept de reorganizare a pietei, care prevede inclusiv constructia unei parcari subterane in mai multe nivele.

In context, viceprimarul Nistor Grozavu a comunicat ca Primaria va inainta la una din sedintele urmatoare ale Consiliului municipal proiectul de decizie privind constructia parcarii in zona Pietei Centrale.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *