Ultima oră

Părinţii lui Ilie Cazac vor renunţa la greva foamei. Dar cu o condiţie

„Ne adresăm autorităţilor Federaţiei Ruse şi ale Transnistriei că suntem gata să lăsăm greva foamei dacă vom avea o întrevedere cu fiul, pentru a vedea dacă el este viu şi sănătos. Altfel vom sta aici şi vom ţine greva foamei până la capăt”, a spus tatăl lui Ilie Cazac. „Ambasada se face că noi suntem invizibili şi nu are absolut nicio reacţie”, a mai spus Alexandr Viniţchii.

Mama lui Ilie, spune că este inuman să nu te lase să-şi vezi copilul atâta timp, să nu ştii ce i se întâmplă. „Poate că stă şi el undeva şi îi este foame, sau poate că nu mai este viu”, a spus femeia.

Până acum soţii au fost vizitaţi doar de vicepremierul pentru reintegrare, Victor Osipov, care a spus că va face tot posibilul pentru a-i ajuta. Un medic a venit să le măsoare tensiunea arterială şi le-a recomandat să se păzească de soare.

Ilie Cazac, de 24 de ani, angajat al Inspectoratului Fiscal din Bender, este acuzat de trădare de stat şi spionaj în favoarea Republicii Moldova şi riscă până la 20 de ani de privaţiune de libertate.

Sursa: Info-Prim Neo 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *