Femeia

Parola

O înşiruire de numere şi cifre reprezintă tot ce şi-ar putea dori o femeie de la bărbatul pe care îl iubeşte/controlează. Este precum un lacăt spre o cameră secretă şi abia descoperită în podeaua bucătăriei, unde îşi face veacul, chiar şi la figurat.

Ca orice plan diabolic, şi acesta are nevoie de o momeală, aşa că întotdeauna îi va arunca bărbatului peste nas parola ei, pentru a-i arăta câtă încredere are în el, subliniind astfel faptul că reciprocitatea nu este valabilă. Unii cedează, eventual, după ce-şi curăţă e-mail-urile, astfel încât să dispară flirturile, escapadele, fotografiile porno trimise de admiratoare, alţii, siguri pe ei, le-o oferă imediat, ştiind că există o altă adresă pe care o folosesc în secret. Câţiva aleg lupta dreaptă, în faţa zmeului cu sâni, şi refuză.

Iadul nu este altceva decât un locşor comod, unde bei un Mai Tai cu Satana şi discuţi despre ce orgie să organizaţi împreună diseară, pe lângă ce ar declanşa femeia furioasă de neîncrederea de care dai dovadă. Te va acuza că nu o iubeşti, că sigur o înşeli şi ţi-e teamă ca nu cumva să afle că eşti un nenorocit care nu o apreciază. Va face tot ce-i va sta în putinţă să treacă de lacătul acela pentru a afla ea ceva. În cele din urmă, se va calma, viaţa va părea că-şi reia cursul până când, la un moment dat, va încerca din nou să glumească, amintindu-ţi de situaţia din trecut, în care nu ai avut încredere în ea.

Ca bărbat deja trecut prin asta, sunt de părere că, dacă ea tot presează, este clar că ascunde ceva. Experienţa trecutului mi-a arătat că cel care caută acul în carul cu fân se teme ca nu cumva acesta să fie descoperit şi în al său. Cu alte cuvinte, scormoneşte cel care se simte cu musca pe căciulă.

Cineva mi-a spus că un cuplu lipsit total de secrete, cu toate parolele la comun, mândru de încrederea ce abundă în relaţia respectivă, este clar lipsit de aşa ceva. Prin oferirea parolei, arăţi că nu ai încredere în celălalt, altfel de ce te-ai complica atât?

Aşa de mult ne place să ascundem adevăruri dureroase în prăjiturele frumos colorate şi delicioase, în speranţa că degustătorul nu va realiza ce înghite…
 
www.umbluliber.com
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *