Actualitate

Parteneriat Iaşi-Chişinău în domeniul energiei termice

Cei doi operatori de termoficare vor colabora pentru implementarea comună a bunelor practici utilizate la Iaşi şi Chişinău, privind atât partea tehnică a activităţii, cât şi cea referitoare la clienţi şi la parteneriatul cu aceştia, informează ziaruldeiasi.ro.

„Acţiunile de comunicare pe care le-am realizat în ultimele luni au fost dublate permanent de îmbunătăţirea parteneriatului cu clienţii, iar soluţiile tehnice pe care le-am imple­men­tat au un obiectiv major: furnizarea de energie termică la un înalt grad de calitate şi continuitate şi la un preţ corect. Adică exact ce îşi propun şi cei de la Veolia. Sunt convins de beneficiile colaborării cu colegii de la Iaşi atât pentru noi, cât şi pentru clienţii pe care îi de­servim în fiecare zi”, a declarat Veaceslav Eni, directorul gene­ral al Termoelectrica SA Chişi­nău.

În luna mai, compania Veolia Energie Iaşi a fost desemnată „The Energy Services Company of the Year“, în cadrul celei de-a cincea ediţii a „Romanian Energy Awards”, eveniment desfăşurat la Bucureşti. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *