Bună Dimineața

Partidul Flămânzilor

Şi atât de mult am obosit să aud că din cauza săraciei, ajungem să ne bem mințile, să batem copiii şi soțiile, să nu ne interesăm de ce se întâmplă în țară, stări ale societății vulnerabile care le permit funcționarilor să ,,ne călărească" cum vor ei.

Eu zic să profităm de condiția asta, să trecem la etapa de FLĂMÂNZI şi să nu mai fim săraci de tot.

Noi nu avem nimic, dar haideți să cerem. Revoluțiile le-au făcut țăranii săraci.

Poate organizăm o revoluție cu un lider sărac în frunte şi nu cu ,,dodoni" şi ,,usați" de milioane în frunte. Poate formăm Partidul Flămânzilor şi ne băgăm la alegerile parlamentare din 2018. Poate ne folosim de votul mixt dacă tot opoziția extraparlamentară nu-l poate abroga. Poate aşa avem mai multe şanse, că pe cine o să voteze lumea, dacă nu un sărac şi flămând asemenea lor?

Dar, pe de altă parte mă tem că nici Partidul Flămânzilor nu va face legi pentru săracii rămaşi. Pentru că şi deputații actuali din Parlament, înainte de a ajunge în fotolii de funcționari de stat, la fel au fost cu buzunarele goale. Ce-i de făcut în asemenea caz?

Frământările și contradicțiile nu mă lasă în pace. Cum și ce trebuie de făcut ca în țara asta să se facă legi pentru oameni, ca ele să fie respectate și să nu spui în fiecare zi: „m-am săturat de Moldova, nu-mi oferă nimic”?

De fapt, un singur lucru este clar acum. Săracul Dodon care trăieşte din salariul mic de funcționar, cu mici ajutoare din partea părinților, merge în vacanță cel puțin de 5 ori pe an. Sărmanul om bogat! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *