Moldova

Partidul Maiei Sandu urmează să se constituie în aprilie

Maia Sandu a declarat în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7 că proiectului i s-au alăturat deja circa 5 mii de persoane, transmite IPN.

„Nu excludem că ar putea fi mici probleme la înregistrare, dar suntem siguri că va fi înregistrat, deoarece facem totul corect şi transparent, publicăm totul din timp, inclusiv cheltuieli, mergem exact după buchia legii. Avem deja peste 4 mii sau chiar aproape de 5 mii înscrişi în partid”, a declarat Maia Sandu.

Politiciana a spus că acum se constituie organizaţiile locale ale partidului la nivel de raion. „După aceasta vom reveni şi vom face organizaţii prin sate. Ne-am propus să avem congresul în luna aprilie. Acum discutăm despre regulile de alegere a preşedinţilor organizaţiilor locale la nivel de raion. Cei care se vor înscrie în cursă pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei locale trebuie să treacă printr-un filtru al Comisiei de etică, iar votul va fi secret. Nu am discutat despre cine ar putea fi preşedintele viitorului partid”, a mai spus Maia Sandu.

Aceasta a adăugat că la întâlnirile cu cetăţenii se apropie de ea oamenii în vârstă şi îi spun că nu cred că va reuşi să facă ceva pentru ei, deoarece ceea ce îşi propune e de durată, dar îi spun că-şi doresc cel puţin să le aducă acasă copiii.

Referitor la participarea în cursa pentru Preşedinţie, Maia Sandu a spus, că nu va lua o decizie de sine stătător, dar totul va decide împreună cu echipa sa. Totuşi, politiciana se declară gata de a participa la alegerile prezidenţiale.

IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *