Actualitate

Partidul Pentru Neam si Tara – pentru Alianta Moldova Noastra!

Partidul politic „Pentru Neam si ?ara” a anuntat, joi, ca se retrage din cursa cu acest prilej, Partidul „Pentru Neam si ?ara” a facut urmatoarea declaratie: „Evaluand in mod realist situatia din actuala campanie electorala, afectata grav de dictatura neo-comunista, care sufoca Moldova in ultimii opt ani, apreciind pragmatic posibilitatile de a promova valorile si obiectivele sale in viitorul Parlament, respectand si sustinand principala doleanta a alegatorilor de a vedea unite fortele democratice, Consiliul Politic National al Partidului „Pentru Neam si ?ara” a decis sa renunte la continuarea cursei electorale in favoarea Partidului Politic „Alianta Moldova Noastra”.

Consideram ca aceasta optiune corespunde atat intereselor partidului nostru, cat si intereselor nationale ale R. Moldova de consolidare a polului democratic din actuala campanie electorala. „Alianta Moldova Noastra” este la momentul actual principalul partid politic – gropar al actualei guvernari comuniste si a demonstrat ca-si respecta cu strictete angajamentele, iar programele si platformele noastre electorale au multiple tangente si ne asigura promovarea obiectivelor politice. Indemnam membrii, sustinatorii si simpatizantii nostri sa-si orienteze toate eforturile pentru a consolida victoria Partidului Politic „Alianta Moldova Noastra" in scrutinul din 5 aprilie 2009. De asemenea recomandam si celorlalte partide politice mici, cu sanse minime de a accede in Parlament, precum si candidatilor independenti, sa ne urmeze exemplul.

In acelasi timp, declaram ca Partidul Politic „Pentru Neam si ?ara" va ramane ca formatiune politica independenta si va continua activitatea sa dupa actuala campanie electorala. Suntem siguri ca ea se va amplifica odata cu venirea unei guvernari democratice si cu inlaturarea actualei dictaturi comuniste, care a prejudiciat libertatea si progresul democratic din R. Moldova.

CPN al Partidului „Pentru Neam si ?ara”

Achitat din fondul electoral al candidatului
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *