Politică

Partidul Socialiştilor anunţă acţiuni ample de protest

Politicianul a menţionat că primul eveniment de acest fel va fi avea loc în oraşul Comrat pe data de 2 aprilie şi va fi organizat de Comitetul executiv al UTA Găgăuzia. Liderul socialiştilor a menţionat că PSRM intenţionează să participe la toate evenimentele şi va organiza acţiuni, atât la nivel local, cât şi acţiuni naţionale de amploare – de la marşuri până la acţiuni intense la nivelul consiliilor, primăriilor şi Parlamentului Republicii Moldova.

Liderul PSRM a catalogat evenimentele care au avut loc duminică, 27 martie la Chişinău drept „un atentat fără precedent la statalitatea, independenţa, suveranitatea şi neutralitatea Republicii Moldova”. Potrivit lui, toţi participanţii, la fel şi cei, care au permis organizarea acestui eveniment, sunt infractori, trădători ai Patriei şi poporului.

Potrivit PSRM, diversitatea de opinii nu poate şi nu ar trebui să fie luată în considerare în această privinţă şi acest lucru nu este nimic altceva decât o vânzare a intereselor ţării, a statului în ansamblu.
 
sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *