Astăzi 11 Aprilie 2021, Duminică - Ultima actualizare la ora 07:56
babasının taş gibi bir kadını bulup evlenmeye karar vermesi porno ve onu bir de kendi yaşadıkları eve getirmesi sonucunda mobil porno hayalini kurduğu seksi kadının üvey annesi gibi sex hikayeleri olduğunu fark eden genç adam seks tecrübesinin ve üst sex izle seviye olduğu dışarıdan bakıldığında çok net şekilde porno seyret belli olan üvey annesini hayal edip 31 çekerek düşlerken porno izle odanın oradan geçen mature üvey oğlunu görür Odaya hd porno gelip sikini kimin için kaldırdığını soran üvey annesiyle porno farkında olmadan yakınlaşan genç adam boşalmak mobil porno izle için olgun bir kadının hayallerini kurduğunu söyleyince mature porno izle sikini eline alıp amına sokmadan çıplak şekilde üzerine çıktı
Abonamente

Culinar.md 24 Martie 2012, ora 09:36    Din editia print

Paste „Gnocchi” cu sos de pui

Marime Font

Gnocchi (singular gnocco - limba italiană) este denumirea generică a unui tip de găluşte mici, preparate din cartofi, făină de grâu, griş sau pesmet.

Sunt folosite pe scară largă în bucătăria italiană, dar şi în multe ţări din Europa şi America. Gnocchi seamănă oarecum cu pastele; nu sunt preparaţi numai din făină de grâu dur şi apă, ci şi cu alte ingrediente, căci, ca şi în cazul specialităţilor de paste, aluatul din făină şi apă se poate combina cu spanac, şofran, trufe, brânză, cartofi etc.  

Ingrediente
- 400 g gnocchi
- o ceapă verde
- un morcov
- o rădăcină de pătrunjel
- o felie ţelină
- un piept de pui dezosat
- trei linguri pastă de roşii
- două roşii cherry
- piper alb, sare
- 50 ml ulei de măsline
- o linguriţă pătrunjel uscat
- trei căţei de usturoi
- parmezan


Mod de preparare
Se taie ceapa mărunt şi se pune la prăjit în uleiul de măsline. Între timp se curăţă morcovul, pătrunjelul şi ţelina şi se dau pe răzătoarea mare. Când ceapa a devenit sticloasă, adăugaţi legumele rase şi amestecaţi bine. Carnea de pui o spălaţi şi o tăiaţi cubuleţe mărunte pe care le veţi adăuga în oală când legumele s-au înmuiat. Amestecaţi totul şi lăsaţi aşa până când carnea de pui va deveni albă. Pasta de roşii o amestecaţi cu o cană de apă, piper, sare, pătrunjelul uscat şi usturoiul pisat, când este bine omogenizată o veţi turna peste carnea de pui care între timp a devenit albă la culoare. Amestecaţi şi lăsaţi aşa la foc mic să fiarbă. Daţi roşiile pe răzătoarea mare şi le adăugaţi peste sosul cu pui. Veţi lăsa să fiarbă până când veţi avea un sos consistent. Pastele le fierbeţi conform instrucţiunilor de pe cutie... Adăugaţi sosul de pui, amestecaţi bine, presăraţi permezan şi gata, poftă bună!

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

ROMÂNIA 11 Aprilie 2021, ora: 07:56

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU DEPUNEREA JURĂMÂNTULUI DE CREDINȚĂ FAȚĂ DE ROMÂNIA

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU DEPUNEREA JURĂMÂNTULUI DE CREDINȚĂ FAȚĂ DE ROMÂNIA

 Ambasada României la Chișinău comunică faptul că Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC) va organiza, pe parcursul lunilor aprilie, mai și iunie 2021, un număr de patru ceremonii de depunere a jurământului de credință față de România dedicate Ambasadei...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 11 Aprilie 2021, ora: 07:54

ISTORIE Anul 1812 în discursul public sau de ce anexarea Basarabiei la Rusia rămâne o problemă de actualitate

Anul 1812 în discursul public sau de ce anexarea Basarabiei la Rusia rămâne o problemă de actualitate

Pe 16 mai 1812, reprezentanţii Imperiilor Rus şi Otoman semnau dubioasa pace de la Bucureşti, care încheia războiul ruso-turc de la 1806—1812 pentru Principatele Române şi, ca rezultat al târgului, Moldova de la est de Prut (redenumită Basarabia) era anexată Rusiei.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 11 Aprilie 2021, ora: 07:46 de Constantin Tănase

Trei culori. Şi-o singură iubire. Românească? Moldovenească? Sau rusească?

Trei culori. Şi-o singură iubire. Românească? Moldovenească? Sau rusească?

Un site apropiat premierului Filat afişează o ştire cu următorul titlu: „Vlad Filat pune degetul pe rană: Instituţiile statului nu respectă legea!”. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 11 Aprilie 2021, ora: 07:22

Urzicile, un adevărat surplus de sănătate

Urzicile, un adevărat surplus de sănătate

 Urzicile mai sunt denumite si plantele minune pentru numeroasele lor intrebuintari curative. Nu este nicio noutate ca au un efect astringent, expectorant, tonic, antiinflamator, dar si proprietati diuretice, fiind o sursa importanta de vitamina A, C, E, fier, calciu, fosfati si minerale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Aprilie 2021, ora: 10:24

MITURI ŞI REALITĂŢI DESPRE „FRANZELUŢA” S.A.

MITURI ŞI REALITĂŢI DESPRE „FRANZELUŢA” S.A.

 Urmăresc cu mare atenţie declaraţiile ce se fac în ultimul timp despre „Franzeluţa” S.A. şi, confruntându-le cu situaţia reală de la întreprindere, ajung la concluzia că cineva încearcă intenţionat să inducă în eroare opinia publică...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 10 Aprilie 2021, ora: 08:02 de Mihai Taşcă

Călăii bunelului - idolii nepotului. Bunelul lui Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic / DOC

Călăii bunelului - idolii nepotului. Bunelul lui Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic / DOC Din editia print / Foto: ARHIVA TIMPUL

Bunelul liderului PCRM, Vladimir Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 10 Aprilie 2021, ora: 06:07

REȚETA ZILEI Tacos de POST

Tacos de POST

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 10 Aprilie 2021, ora: 05:49

FRUMUSEȚE Măşti faciale cu zaț de cafea

Măşti faciale cu zaț de cafea

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)