Ultima oră

Patru bărbaţi au murit subit la Chişinău, iar altul a fost găsit spânzurat

Unui bărbat de 60 de ani i s-a făcut rău la muncă, într-un birou din Casa Presei. Medicii de la Urgenţă nu l-au putut resuscita. Un alt bărbat, de 47 de ani, a căzut secerat în bucătăria locuinţei sale de pe bulevardul Renaşterii. Aceeaşi soartă a avut-o un cetăţean al Italiei, de 69 de ani, căsătorit cu o moldoveancă. El a fost găsit mort în patul conjugal într-o locuinţă pe care o închiria împreună cu soţia sa. Subit a murit şi un bărbat de 50 de ani, domiciliat pe bulevardul Moscova.

În aceeaşi zi un bărbat de 58 de ani a fost găsit spânzurat pe scara care duce în subsolul blocului în care locuia. Vecinii spun că bărbatul nu şi-a mai găsit liniştea după ce, acum 2 săptămâni, i-a murit soţia.

O tânără de 19 ani, în stare de ebrietate, a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuit din strada Vasile Coroban. Fata a ajuns la Spitalul de Urgenţă cu traumă cranio-cerebrală, comoţie cerebrală, contuzii ale coloanei vertebrale şi organelor interne.

Marţi şi în noaptea spre miercuri, 20 octombrie, ambulanţele din capitală au avut 719 intervenţii, inclusiv la 46 cazuri de traumatisme, 55 cazuri de infecţii virale acute, un infarct miocardic, 5 ictusuri cerebrale şi 32 de naşteri.

Sursa: Info-PrimNeo

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *