Frumusețe

Patru coafuri rebele pentru această vară

Coafurile rebele sunt în vogă acum, aşa că indiferent de lungimea pe care o are podoabă capilară, nu este cazul să stai ore în şir în faţă oglinzii pentru a-ţi aranja părul perfect. Este mult mai atractiv dacă îl laşi să aibă un aspect natural, ce denotă lipsa de efort. Coafurile rebele sunt sexy şi vor atrage toată atenţia asupra ta în această vara. Iată câteva propuneri foarte interesante, ce merită încercate:

Ponytail dezordonat

Că să capeţi un aspect nonşalant, fă-ţi o coda ponytail neglijenţă. Piaptănă părul şi aplică un spray cu fixare lejeră. Tapează şuviţe mari de par, apoi prinde-l în spate în creştetul capului. Scoate câteva şuviţe rebele pentru a obţine acel efect dezordonat.

Păr prins boem


Dacă ţi-ai propus să faci o plimbare romantică pe plajă cu iubitul sau să ieşi cu fetele undeva la o cafenea, încearcă o rochie lejeră şi o coafură rebelă, cu aspect boem. Foloseşte ondulatorul şi fă-ţi câteva bucle nedefinite. Piaptănă părul din faţă, tapează-l uşor şi aplică un spray cu fixare lejeră. Prinde-l la spate, într-o coadă, la mijloc, ori jos într-o parte. În partea din faţă, scoate în afară câteva şuviţe de par dezordonate.

Onduleuri lejere


Eşarfele nu sunt doar un accesoriu vestimentar, în sezonul estival pot fi folosite cu success că şi accesoriu de par. Aşa că încearcă o coafură rebelă cu nişte onduleuri lejere şi prinde-ţi o eşarfă colorată în par. Capeţi instant un look plin de personalitate, cu influenţe hippie. Foloseşte ondulatorul pe şuviţe late de par. Nu încerca să le faci perfecte, ideea este să arate cât mai natural. Treci uşor cu mâna printre buclele create şi aplică un spray fixativ.

Coadă fishtail


Împletitură fishtail este în tendinţe şi arată foarte interesant. Piaptănă-ţi părul şi tapează partea din faţă. Împarte părul în două secţiuni egale. Ia o şuviţă subţire din spatele secţiunii din stânga şi trece-o peste partea dreapta. Apoi fă la fel din dreapta în stânga. Repetă acţiunea până termini toată coadă. Prinde-o cu un elastic subţire. Scoate şuviţe laterale de par din faţă pentru a capătă un aspect rebel.

Coafurile rebele sunt cele mai potrivite pentru sezonul estival, când trebuie să fii cât mai naturală şi să te bucuri de plajă,mare,soare ,de prieteni şi de oameni dragi. Alege-ţi ţinute colorate, care să-ţi reprezinte personalitatea şi renunţă la coafurile realizate minuţios. Încearcă coafuri rebele, uşor de făcut şi care arată spectaculos.

Sursa: divahair.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *