Actualitate

Patru persoane au murit într-un ATAC ARMAT produs în Canada, iar suspectul a fost arestat

"Poliția a stabilit că patru persoane sunt decedate în trei locații pe o rază de 5 km (3,1 mile)", se arată în comunicat.

Un om care corespunde descrierii suspectului s-a predat la detașamentul Penticton RCMP. Omul rămâne în custodie în timp ce ancheta progresează. Primele indicii arată că aceasta a fost o ţintă vizată", se precizează în comunicat.

Incidentul inițial a fost raportat la 10:30 ora locală (17:30 GMT). In timp ce poliția era pe drum spre locul faptei, a fost raportată o a doua împuşcătură.

Suspectul responsabil de ambele împușcături s-a predat în aproximativ o oră după primul raport, a spus poliția, motivul atacului fiind încă necunoscut.

"Determinarea motivelor pentru care a avut loc acest lucru face parte din investigația noastră în curs de desfăşurare", a declarat comandantul regional RCMP, Ted De Jager.

"Înțeleg că este un incident profund tulburător care a avut loc în comunitatea noastră. Inimile și gândurile noastre sunt cu toți cei afectați de acest incident teribil de tragic", a adăugat el.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *