Actualitate

Pavel Filip: Am certitudinea că după alegerile parlamentare va exista o majoritate pro-europeană. Vă asigur că acest lucru nu se va întâmpla fără PD

„În 2016 a fost pericolul să vină stânga la putere, atunci când exista această presiune enormă pe Partidul Democrat. Atunci noi am reușit să consolidăm o majoritate parlamentară și am asigurat orientarea și parcursul european în continuare. Unul din obiectivele mele ambițioase este ca, până la sfârșitul mandatului, parcursul european să devină o opțiune ireversibilă pentru Republica Moldova”, a declarat Pavel Filip.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, premierul şi-a exprimat certitudinea că şi după alegerile parlamentare se va reuși crearea unei majorităţi pro-europene în Republica Moldova.

„De fiecare dată, după ziua alegerilor, vine a doua zi, când se așază praful și atunci oamenii încep a discuta rațional despre posibilitățile de a forma coaliții. Și am toată certitudinea că după alegerile parlamentare se va reuși să avem o majoritate pro-europeană în Republica Moldova. Vreau să vă asigur că acest lucru nu se va putea întâmpla fără PD”, a conchis Pavel Filip. 

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *