Politică

PCRM se pregateste de alegeri anticipate?

Doi membri ai Consiliului municipal Balti (CMB), Sergiu Banari si Sergiu Iordan, acuza fractiunea Partidului Comunistilor de adoptarea unei decizii ilegale, ce ar prejudicia bugetul local de circa 10-15 mln. de lei. Potrivit celor doi consilieri, urmare a acestei decizii, CMB ofera gratis Companiei austriece „EPA Media” teren pentru 100 de statii de transport public, fiecare cu suprafata de 21 de metri patrati, amenajate cu panouri luminiscente.

Totodata, Sergiu Banari a precizat ca respectivului agent economic i-au fost oferite, fara licitatie, 90 de locuri pentru panouri publicitare de tip bilboard si 90 de locuri pentru panouri „City-light”.

Banari si Iordan considera ca, „in realitate, decizia camufleaza un mecanism fraudulos de prejudiciere a bugetului local cu circa 10-15 mln. lei, ce constituie aproape 6% din bugetul municipiului pentru anul curent”. „Dovada e si insistenta fractiunii comunistilor si a primarului Vasile Panciuc ca aceasta decizie sa fie aprobata…”.

Intrebat care, totusi, ar putea fi legatura dintre PCRM si „EPA Media”, Banari a raspuns ca „in campania electorala precedenta PCRM, oficial, nu a cheltuit niciun leu. In schimb, tot orasul era plin de publicitate comunista, care a fost amplasata gratis”. In replica, reprezentanti „EPA Media” au declarat pentru presa ca nici nu au publicitate in Balti, ci activeaza doar in Chisinau.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *