Actualitate

PCRM se retrage din dezbateri electorale TV

Partidul Comunistilor a anuntat, astazi, ca nu va mai participa la nicio dezbatere electorala televizata. „In primul rand, pozitia PCRM cu privire la toate problemele de actualitate din sferele sociala, economica si politica din tara este bine cunoscuta de catre societate. Pozitia sa PCRM o promoveaza prin intermediul unui dialog direct cu alegatorii, si nu prin galcevi reciproce in emisie televizata, se arata intr-o declaratie difuzata de catre PCRM”.

In al doilea rand, PCRM califica drept „imposibile” orice discutii pe marginea unor chestiuni principiale cu oponentii sai politici, ale caror liste abunda, potrivit formatiunii, de cetateni din tari straine, autoritati criminale si persoane aflate in cautare internationala. „Insusi faptul unor asemenea discutii, in viziunea noastra, reprezinta o insulta la adresa alegatorilor nostri, o profanare a institutiilor democratice ale RM”, se spune in declaratie.

In al treilea rand, PCRM refuza in mod categoric sa polemizeze in cadrul dezbaterilor electorale cu oponentii politici „pentru care Constitutia RM este o fictiune”. In opinia PCRM, „asemenea teme, precum sunt vinderea Transnistriei, lichidarea neutralitatii constitutionale a RM sau absorbtia tarii de catre un alt stat nu pot constitui subiect de discutii nici chiar in cadrul campaniei electorale”.

Info-Prim Neo
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *