Actualitate

Pe 11 august va avea loc Festivalul Tineretului. Ce surprize au pregătit organizatorii

„Indiferent dacă sunt spații civice, publice, digitale sau fizice, acestea sunt esențiale pentru a permite tinerilor să se implice, să participe și să se simtă parte a comunității din care fac parte”, spun organizatorii. Festivalul Tineretului va fi și o platformă de susținere a candidaturii orașului Chișinău pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2021, titlu care va avea rolul de a transforma Chișinăul într-un oraș mai viu și mai prietenos pentru tineri.

Deschiderea oficială a Festivalului Tineretului va avea loc la ora 16.00.Tot atunci va fi vernisată o expoziție foto „Chișinăul prin ochii tinerilor”. Începând de la ora 16.30 și până la 22.00, se va desfășura un festival muzical la care vor participa tinerii artiști. Tot de la 16.30 până la 19.00 vor fi organizate mai multe târguri: al ONG-urilor, companiilor și partenerilor. De la ora 17.00 până la 20.00, doritorii vor putea participa la două paneluri de discuție: primul cu tematica Zilei Internaționale a Tineretului 2018 și cel de-al doilea va aborda situația Chișinăului de mâine, probleme și soluții.

Programul detaliat al Festivalului poate fi vizualizat pe pagina de facebook a Consiliului Național al Tineretului din Moldova. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *