Actualitate

Pe asta n-ai văzut-o! Armin van Buuren, suprins cu drapelul României

Invitat la o emisiune în Olanda, celebrul Armin van Buuren, atât de îndrăgit de fanii de aici, a vorbit despre emoţiile trăite la Cluj şi a declarat că experienţa a fost unică. Mai mult decât atât, o tânără care îl adoră a avut surpriza vieţii când Armin i-a făcut o urare video, de ziua ei.

“Salut, Alina! Aici, Armin van Buurren. Vreau să îţi urez la mulţi ani pentru cei 32 de ani pe care îi împlineşti azi. Sper din suflet că o să sărbătoreşti aşa cum se cuvine azi şi abia aştept să mă întorc în ţara ta, România. Multă dragoste şi ne vedem curând!”, este urarea celebrului DJ.

Cu steagul României pe spate, Armin van Buuren a participat la o emisiune în ţara să natală, Olanda, unde a explicat relaţia sa cu fanii români. Este de notorietate faptul că artistul părăseşte cu greu scena festivalului de la Cluj.

Moderator: Ai fost paltit să cânţi pentru două ore şi jumătate şi ai stat pe scenă cinci ore.
Armin: Emoţionant! Când vezi 62.000 de oameni cu tricori imprimate cu faţa ta şi mesaje pentru ţine, nu am cum să îţi explic ce poţi să simţi. Nişte emoţii şi trăiri incredibile şi acestea sunt cu adevărat importante. Te fac să rămâi pe scenă ca DJ şi dacă poţi să mixezi 5 ore şi să îi faci fericiţi, ei se simt norocoşi. Ca să îţi imaginezi, era ora 9 şi jumătate dimineaţă şi în arenă erau peste 62.000 de oameni. Am observant în timpul concertului 3 fete care satateau aproape de scenă. Una dintre ele a plâns efectiv la toate piesele mele.

Artistul olandez are o influenţă puternică şi asupra tinerilor DJ inspiraţi de munca lui. Armin van Buuren le întinde o mâna de ajutor şi îi ajută să se lanseze pe piaţă internaţională.

Un alt nume care aşteaptă cu nerăbdare să vină la noi este DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix. În acest an, după ce a plecat din România, a lansat o piesă nouă, al cărei videoclip este construit aproape în întregime din momentele de la UNTOLD.

Fanii UNTOLD se pot deja preinregistra pe site-ul official pentru ediţia din 2018 a festivalului.

Sursa: Pro TV

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *